"Sám Doma 5"

15.09.2011 15:23

 

Internetové stránky zasvätené kinematografii začiatkom septembra priniesli informáciu, že piata "Smrtonosná Pasca" by sa mala z veľkej časti odohrávať v Rusku a po boku Johna McClanea by mal autom helikoptéry zostreľovať aj jeho syn. Premisa síce neznie veľmi originálne, ale aj tak sa tešíme. Je to predsa "Smrtonosná Pasca". Navyše – McClane možno vo Vladimírovi Putinovi konečne nájde seberovného súpera. A aj keby to náhodou s týmto scenárom nevyšlo, štáb si stále môže napraviť reputáciu pri "Smrtonosnej Pasci 6".

Ale keď už je reč o filmových pokračovaniach – čo keby natočili pokračovanie "Sám Doma"? Zabudnime na pseudopokračovania "Sám Doma 3" a "Sám Doma 4". Nech sa vráti 31-ročný Macaulay Culkin a nech hrá dospelú verziu Kevina, ktorý stále žije s rodičmi, no tí ho opäť raz nechajú samého doma. A keď ho tentokrát prídu navštíviť zlodeji, nebude na zem klásť autíčka a vianočné ozdoby, ale pripraví im smrtiace pasce ako z filmu "Saw". V strhujúcom záverečnom súboji by však lupiči Kevina premohli a dobodali ho. Na záver by ešte mohol prísť šokujúci zvrat – zlodeji by pri prehľadávaní domu zistili, že Kevin nebol doma celkom sám – v pivnici nájdu rozkladajúce sa telá jeho rodičov. Pri záverečných titulkoch by – ako inak – hrala "Santa Claus Is Coming To Town".

A potom príde na rad "Titanic 2"...

Seriózne - nezničte nám našu "Smrtonosnú Pascu"!

 

Perry White

 

Anketa

Koľkokrát ste videli film "Sám Doma"?

1x (5)
2x (5)
3x (4)

Celkový počet hlasov: 33

Komentáre, kritiky a iné kydy

rodicia

tatko Smoula 16.09.2011
z rozkladajucich sa kosti ale Kost zisti, ze ide o pozostatky Elvisa a M.Monroe. Nasledne pride do kin skutocne Titanic 2, titulnu hudbu zlozi a zaspieva Majkl ( black or White ) Jackson...

Pridať nový príspevok

 

Kontakt

0923 23 23 23 rastosvehla@centrum.sk