Re-re-re-reloaded

26.07.2011 18:23

 

Odvtedy, čo na našu stránku naposledy pribudla aktualita, uplynulo 115 hodín (nemusíte volať Stephenovi Hawkingovi, je to deliteľné dvadsaťtrojkou). Ďakujeme za napriek odmlke zachovanú priazeň všetkým návštevníkom (tabuľka najvyšších skóre v sekcii "Hry" očividne niektorým nedovolí zaspať...všakže, Hovorková?). Teraz je čas vrátiť sa do tornáda faktov o Chuckovi, letných pohľadníc, narážok na seriál Akty X a zosmiešňovaní pána Rytmusa. No ešte predtým si zdokumentujme súhrn Wikipediehodných udalostí za posledných pár dní:

  • narodeniny mal Josh Holloway, ktorý stvárňoval Jamesa "Sawyera" Forda z "Lost" - muža, ktorý mal možnosť zabiť Kate Austenovú, no neurobil to. Odpustíme mu to však - má predsa tie super vlasy. Bolo by inzultáciou nevyužiť ďalšiu príležitosť na publikovanie kompilácie Sawyerovej najznámejšej hlášky a tak ju nájdete pod týmto článkom.
  • premiéru mala nová séria "Breaking Bad", ale aj trailer na reštartovaného Spider-Mana s názvom "The Amazing Spider-Man" (tí z Vás, ktorým imponujú červenovlásky, však budú sklamaní - v tejto verzii Peter Parker nechce pritiahnuť Mary Jane Watsonovú, ale blondínu Gwen Stacyovú...takže Vám ostávajú už iba obrázky Scullyovej).
  • Stanley Cup navštívil nahrávacie štúdio "Pandora's Box" ("Pandorina skrinka") a v ňom sa s ním odfotili členovia skupiny Aerosmith – takže máme dôkaz, že konečne pracujú na novom albume! Veď snáď tam len nejedia lupienky a neinhalujú lunestu (nech je to čokoľvek)...a už len fakt, že Steven Tyler a Joe Perry sú v bezprostrednej vzdialenosti bez toho, aby sa navzájom pokúšali zhodiť sa na zem, je potešujúci.
  • Anders Breivik zabil viac ľudí ako Rytmus. Napadlo už vlastne niekedy niekoho preskúmať históriu tohto výrazu? Podľa informácií fiktívnej agentúry Ficus (autor tohto článku dementuje tvrdenia o úmyselnej podobnosti s názvom agentúry Focus, o ktorej mimochodom nikdy nepočul) pán Rytmus "zabil" už svoju učiteľku na základke...možno preto má náš priateľ len 8 rokov ľudovej školy...

A keby sme sa nevideli-dobrú noc.

P.S.: 8 rokov...aj Melíško ich má 9 a k tomu 2 roky učňovky...

 

Perry White

 

Pohľadnica z lesov vo Whetstone (San Andreas)

 

Doboška z taniera (Hronská Dúbrava) 

Anketa

Aká je Vaša obľúbená farba M&M'S-ky?

Červená (5)
Modrá (3)
Žltá (5)
Zelená (4)
Hnedá (5)

Celkový počet hlasov: 26

Komentáre, kritiky a iné kydy

Doboška

Trish 27.07.2011
mňááááám....tak by som si dala! nenorálne :D

faktograficka oprava

tatko Smoula 27.07.2011
P.V. alias Rytmus sa ucil v odbore kuchar/casnik, maturitu si vsak neurobil. Drzim palce vsetkym maturantom!

Pridať nový príspevok

 

Kontakt

0923 23 23 23 rastosvehla@centrum.sk