Lenny

26.05.2011 23:23

 

Dnes som v e-mailovej schránke našiel komentár na našu stránku od pána Janka Hraška (na základnej škole sa mu za to meno museli veľmi vysmievať). Vážime si ho ako každého návštevníka, promptne sme mu teda odpísali (okrem cenzúry v expresívnom výraze je text zachovaný v originálnej podobe):

Meno: janko hraško

E-mail: boss123@azet.sk

Predmet: ko*otina

Text:

fuj to co bolo za fotku jake buchti tam mate seredi fuuuujjjjjjj moja prdel je krajsia

 

Odpoveď:

Dakujeme za odkaz pan Hrasko!

Kazdu konstruktivnu kritiku viem ocenit! 

Aj ked treba podotknut, ze ak nieco ocenit neviem, su to vulgarizmy v komunikacii, ci uz v ustnej alebo pisomnej forme. Ak ste boli az natolko rozcerteni, mohli ste si najprv vypocut 2-3 piesne od Rytmusa (ten komicky pan zo Superstar) na upokojenie a potom nam napisat odkaz. Ale aj tak dakujeme! 

A este jedna malickost trivialneho charakteru: ak este raz co i len pomyslite na to, ze urazite kohokolvek z nasej triedy, najdem si Vas, vsetkych clenov Vasej rodiny donutim pozerat "Zeny Z Rodu Gilmorovcov" a do tej Vasej (udajne) krasnej "prdele" Vas kopnem...23-krat... 

Preco radsej nejdete kritizovat klipy od Lady Gaga na YouTube? Ta si to zasluzi...ta si to zasluzi... 

Alebo by ste sa mohli pustit do nejakeho vlastneho projektu, ktory by bol osozny pre cele ludstvo a univerzum vobec...aj ked od cloveka, ktory ma take male ego, ze svoju mailovu adresu nazve "boss123@azet.sk", je tazko cakat ciny kalibru vacsieho ako prachmizerne osocovanie.

Prajeme krasny den! 

P.S.: Slova "sereda" aj "buchta" sa sklonuju podla vzoru "zena", a nominativ mnozneho cisla bude mat teda koncovku s ypsilonom. 

P.P.S.: Chuck off!

Keby pán Hraško aspoň hlasoval v ankete...

Dnes má narodeniny Lenny Kravitz, zrejme Vás teda neprekvapí, že priestor pod článkom dnes nepatrí videoklipu od Aerosmith, ale Lennymu (a ten "patrí Vám")...

A keby sme sa nevideli-dobrú noc.

 

Perry White

 

Komentáre, kritiky a iné kydy

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok

 

Kontakt

0923 23 23 23 rastosvehla@centrum.sk