Kult Katky Kadárovej

15.09.2011 14:23

 

Ten hlas z reklamy na Mastercard aj minister financií Grécka mali pravdu – jestvujú veci, ktoré sú na nezaplatenie. Napríklad ako keď sa Vám pri umývaní rúk vyšmykne mydlo, dotkne sa zeme, pár centimetrov sa kĺže a zastaví, no nie na jednej zo širších strán, ale na hrane. Práve pri takýchto momentoch si poviete, že sa Vám oplatilo odskočiť si od epizódky Aktov X.

Uplynulo množstvo epického času odvtedy, čo na našu stránku pribudla posledná aktualita. Zmenilo sa medzitým veľa? To je relatívne. Je síce pravda, že organizácia Kult Katky Kadárovej zverejnila oficiálny zoznam novodobých 23 divov sveta (všetky sú Katka Kadárová), 11. septembra sme si pripomenuli 10. výročie významnej udalosti – spustenia vysielania televízie TA3 (tak a nie inak – téátrojka oslavuje v ten istý deň, keď má narodeniny Moby), zomrel Cliff Robertson – oscarový herec, ktorý stvárňoval strýka Bena vo filmovej trilógii "Spider-Man" (podľa fiktívnych zdrojov jeho posledné slová zneli: "S veľkou mocou prichádzajú veľké peniaze."), no na druhej strane – vedci nepriniesli geneticky modifikované Kinder vajíčko, v ktorom by boli dve hračky a Chuck Norris je tiež stále tam niekde vonku. Takže ak nejakého Vašeho rodinného príslušníka nezrazilo auto, ktoré vyzeralo ako nemecký ovčiak, alebo ste nestavili celoživotné úspory na víťazstvo tímu Jaroslavľ v tomto ročníku KHL, až tak zásadne sa naše životy nezmenili. Ale už čoskoro je tu piškvorkový turnaj číslo 6, ktorý prinesie zdravú dávku napätia a bratovražedných (aj Kertivražedných) súbojov o prvenstvo. A to ani nespomínam vystúpenie Andera z Košíc v Dúbravke, ktoré sa uskutoční 3. októbra (na jeho domovskej stránke si dokonca môžete objednať tričko s jeho podobizňou...áno, Ander má svoju stránku). Ak môžete, choďte sa naňho pozrieť-nemožno sa spoliehať na to, že jeho vystúpenie vyjde na Blu-Rayi...

Chcem uveriť, že neľutujete, že ste si odskočili od tých Aktov a prečítali si túto novinku. Kliknite si sem aj v blízkej budúcnosti, aktuality budú opäť pribúdať s adamantiovou pravidelnosťou. Ale nezabudnite pozerať aj tie Akty.

P.S.: Keby Sedembolestná Panna Mária stretla Chucka Norrisa, volala by sa Sedemstobolestná.

 

Perry White

 

 

Anketa

Na koho z triedy ste sa po prázdninách najviac tešili?

Celkový počet hlasov: 11

Komentáre, kritiky a iné kydy

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok

 

Kontakt

0923 23 23 23 rastosvehla@centrum.sk